Voorbereiding.

Het ontwerp en de daarbij komende functionaliteiten worden samen met de klant afgestemd. Zo geeft u aan wat uw verwachtingen zijn op het gebied van ontwerp en werking van de website. We stellen een tijdschema op waarin staat wanneer welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. We maken daarnaast afspraken omtrent het aanleveren van teksten en afbeeldingen. Het aanleveren doet u zelf tenzij u dit graag door ons wilt laten uitvoeren.

Ontwerpen

Fase 1
Ontwerpen.

Aan de hand van voorgaande gesprekken creëren we een ruwe schets van de website. Hierin komt het ontwerp en de functionaliteiten duidelijk naar voren. Afhankelijk van uw bevindingen maken we aanpassingen en stellen we een definitief ontwerp vast. Na goedkeuring gaan we beginnen met het bouwen van de website.

Fase 2
Programmeren.

Het ontwerp en daarbij komende functionaliteiten gaan geprogrammeerd worden. Dit doen we op een lokale werkomgeving. Ondertussen dragen we zorg aan de domeinregistratie, hosting en eventuele email adres(sen) om zo snel mogelijk live te kunnen gaan wanneer de website gereed is.

Programmeren
Online zetten

Fase 3
Website online zetten.

De website die nog op een lokale computer is geïnstalleerd verhuizen we naar een online omgeving. Ondertussen kunt u de website gaan vullen met content. Wij kunnen dit ook voor u doen tegen een standaard uurtarief. Het voordeel hiervan is dat we de content en afbeeldingen optimaliseren om zo een snellere laadtijd te kunnen garanderen. We geven daarom de voorkeur dit door ons te laten doen.