Volledig in uw eigen huisstijl

Een ruime keuze uit verschillende layouts

Het basis pakket geeft u de mogelijkheid om binnen 2 weken een betrouwbare website te krijgen die betaalbaar is maar professioneel overkomt. Daarnaast heeft u de volledige controle over de inhoud van de website en kunt u aanpassingen maken wanneer u dat wilt. Voor het design van de website heeft u de keuze uit verschillende layouts die wij vervolgens laten aansluiten op uw huisstijl.

Geen zorgen over een verouderde website

Door de groeiende technologie verouderen dingen snel. Doordat wij gebruik maken van wordpress blijven websites altijd up to date en kunnen ze blijven voldoen aan de hedendaagse kwaliteit

Ervaar het gemak van onze websites

De eenvoud van onze websites zorgen ervoor dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Wij streven ernaar iedereen een passende website te geven.

Een gepast pakket voor al uw behoeften

Eenvoud is ons streven

Het basispakket biedt u een prachtige website die u geheel zelf kunt aanpassen. Heeft u altijd al een website willen hebben maar weet u niet waar te beginnen. Dit pakket is dan uitermate geschikt voor u. Een professionele website van alle gemakken voorzien en dit allemaal voor een lage prijs.

Recent opgeleverde Basis websites

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op en wij zullen u helpen met uw vragen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.